Inilah Riwayat Dari Lawan Main Nam Joo Hyuk

1. Kim Tae Ri

Ialah drama terkini yang telah tayang di tahun 2022 ini, dalam drama yang bertajuk‘ Twenty Five Twenty One” ini, Nam Joo Hyuk jadi rival bermain dari aktris menawan Kim Tae Ri. Drama ini tayang pada bulan Februari kemudian.

2. Bae Suzy

Lebih dahulu Nam Joo Hyuk berfungsi dalam drama terkenal yang lain yang bertajuk“ Mulai Up” pada tahun 2020. Dalam drama itu Nam Joo Hyuk bentrok akting bersama Bae Suzy. Tidak cuma bentrok akting saja, dalam drama ini Nam Joo Hyuk bersama Bae Suzy hendak silih jatuh cinta satu serupa lain.

3. Jung Yu Mi

Tidak tertinggal. Nam Joo Hyuk pula sempat tampak dalam drama“ The School Nurse Fuels” yang ialah drama Netflix. Lewat drama ini, Nam Joo Hyuk berpeluang buat bentrok akting bersama dengan aktris menawan yang lain yang bernama Jung Yu Mi.

4. Han Ji Min

Pada tahun 2019, Nam Joo Hyuk pula main dalam drama dengan alur yang amat mencengangkan bertajuk“ The Light in Your Eyes”. Dalam drama ini Nam Joo Hyuk ialah rival bermain sekalian suami dari Han Ji Min.

5. Shin Se Kyung

Setelah itu, Nam Joo Hyuk pula sempat jadi rival bermain dari Shin Se Kyung dalam drama yang tayang tahun 2017 kemudian yang bertajuk“ The Bride of Habaek”. Tidak cuma hanya jadi rival bermain aja, dalam drama ini Shin Se Kyung serta Nam Joo Hyuk pula hendak jatuh cinta satu serupa lain.

6. Lee Sung Kyung

Ialah seseorang sahabat kecil yang pada kesimpulannya hendak berjumpa balik sehabis berusia, Lee Sung Kyung hendak berjumpa balik dengan Nam Joo Hyuk di era kuliahnya, Mereka sukses membuat chemistry mereka dalam drama yang bertajuk“ Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” pada tahun 2016 kemudian.

Sudah berfungsi dalam banyak drama terkenal, membuat Nam Joo Hyuk telah bentrok kedudukan dengan bermacam aktris. Selanjutnya merupakan sebagian aktris yang pula sempat bentrok kedudukan dengan bintang film Nam Joo Hyuk. Apakah dari ke 6 aktris diatas, terdapat yang bagi kamu sangat sesuai bentrok kedudukan bersama Nam Joo Hyuk?